Gekozen tot beste slagerij van de provincie Flevoland
Vakmanschap
Alseidenstraat 20, 1363 SR Almere
036 - 524 74 16
Alseidenstraat 20, Almere

Over ons

Sinds April 2015

Over Ahmed Papa

Ahmed papa is een begrip in Almere en ver hier buiten. Door zijn goede kwaliteit van vlees en zijn verkoop van alleen met de hand geslachte kip uit België.

AP 9

Onze slagerij heeft zijn deuren geopend op 1 april 2015 in de Homerusmarkt en heeft sindsdien een vaste klantenkring opgebouwd.

Wij verkopen in onze zaak ook diverse kruiden/specerijen en kunnen op verzoek uw vlees (gratis) in stukken snijden/hakken.

Kwaliteit van onze producten en hygiëne vinden wij enorm belangrijk. Daarom werken wij ook met vaste vleesleveranciers die dagelijks en vers aanleveren.

Hierdoor zijn wij in staat om het beste vlees aan consumenten te verkopen, i.p.v. voorverpakt vlees zoals in alle supermarkten te verkrijgen is.

Bestellen voor afhaal Contact opnemen
AP 10

Hoogtepunten

In 2017 zijn wij in het programma De Beste van Nederland (RTL4) met trots uitgeroepen tot de beste islamitische slagerij van onze provincie.

Geschiedenis

Ahmed is als 10-jarige jongen in Alexandrië (Egypte) begonnen als slagerhulpje in de slagerij. Toen hij naar Nederland emigreerde was het vanzelfsprekend dat hij zijn vakmanschap zou voortzetten en is al gauw in dezelfde sector gaan solliciteren.

Hij is dan ook als slager aan het werk geweest in diverse slagerijen en heeft zijn ervaring verder uitgebreid. Met een oog op verandering en de kwaliteit begon het toch te prikkelen om een eigen slagerij te openen in Nederland, dat voor hem meer zou moeten worden dan een “eenvoudige slagerij”. Ahmed had een duidelijke visie en dat is dat vlees slechts een onderdeel is van het kookfestijn, en daarnaast het gebruiken van de juiste kruiden, groentes, specerijen net zo belangrijk zijn. Zijn droom werd werkelijkheid toen hij de kans kreeg om een eigen slagerij te openen in Almere Poort waar hij invulling kon gaan geven aan dit idee. Met trots kan hij zeggen dat zijn slagerij inmiddels een minisupermarkt/toko is geworden en dient als ontmoetingsplek voor verschillende culturen.

AP 11